Vil du være med til etablering af et nyt og moderne lager i Funder?

Vores kunde, som er en landsdækkende sportskæde, udvider gevaldigt og skal i den forbindelse flytte til et nyt, moderne og automatiseret lager i Funder. Vil du være med til at flytte en masse lækkert sportstøj, og være med til at sikre, at de kommer godt i gang på deres nye lokation – så søg jobbet allerede nu.

Du bliver en del af et flytteteam på 30 vikarer, hvor du kan forvente god energi og frihed under ansvar. Selvom der er travlt, så vægtes det sociale aspekt højt, hvorfor vi ligeledes kan garantere dig, at det vil blive sjovt.

Din primære opgave vil blive at pakke varer ned/ud, sortere pakker samt flytte varer fra et lager til et andet. Der vil naturligvis forekomme andet forefaldende arbejde.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med lager arbejde. Vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at give den en skalle derude.

Din profil

Du kan lide at være aktiv, har hurtige hænder og er vant til at navigere rundt i et hektisk miljø. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

  • Du er vant til fysisk arbejde
  • Du har en masse gå-på-mod
  • Du har et højt drive og energiniveau
  • Du kan fremvise en straffeattest

Praktisk information:

Flytteopgaven strækker sig over 2 uger. Der vil være mulighed for at fortsætte derude som lagermedarbejder til pluk og pak opgaver.

Der er opstart torsdag d. 6. oktober.
OBS! Du skal møde på arbejde hele weekenden d. 8. og 9. oktober

Arbejdstid:
Du kan vælge mellem dag-, aften- og nathold.
Daghold: 07:00-15:00
Aftenhold: 15:00-23:00
Nathold: 23:00-07:00

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.