Vil du i bedre form, mens du tjener penge? Så har vi jobbet til dig i Herning

For vores kunde, som er et anerkendt lagerhotel i Herning, søger vi friske vikarer til containertømning på deltid.

Jobbet

Er du på udkig efter et deltidsarbejde, hvor du kan tjene lidt ekstra penge til en rejse eller andet? Måske har du et job i forvejen, men ønsker at supplere med få vagter i ugen, hvor du selv kan bestemme, hvor meget og hvornår.

Du bliver en del af et ungt team med masser af gå-på-mod, god energi og et godt sammenhold. Du vil blive taget godt imod med sidemandsoplæring, så du føler dig tryg i dit arbejde. Derudover er der en lækker kantineordning, som du selvfølgelig gerne må melde dig til.

Som kommende vikar vil din primære opgave være tømning af containere, sortering af varer, oprydningsarbejde samt andet forefaldende ad hoc arbejde.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med lignende arbejdsopgaver, men det er naturligvis en fordel. Det vigtigste for os er, at du har lysten til at lære.

Din profil

Du kan lide at være aktiv og er vant til lidt fysisk betonet arbejde. Du er fleksibel og trives med, at du selv kan tilvælge dine vagter fra dag til dag. Vi forestiller os desuden, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Du:

  • Er vant til fysisk arbejde
  • Har en masse gå-på-mod
  • Har et højt drive og energiniveau
  • Kan fremvise en straffeattest.

Praktisk info

Det er et fleksibelt deltidsarbejde, hvor du selv melder dig på få vagter i ugen. Vi har brug for fleksible vikarer, særligt hen over sommeren, som kan arbejde de næste 3 måneder.

Der er gode transportmuligheder ud til arbejdspladsen, hvis du er med offentlig transport.

Arbejdstid: Mandag- fredag: 07:00-15:00.

Løn: 159, 65 kr. i timen.

Der er opstart løbende, så søg allerede jobbet i dag.

Har du spørgsmål til jobbet eller andet, så kontakt vores kontor i Herning på 72108548.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.