Vakse containertømmere søges til dag- eller aftenhold på lager i Brabrand

Vi har lige nu brug for flere gode hænder til et fast vikariat på aftenhold på et lager ved Brabrand, Aarhus. Lageret er moderne og har gode faciliteter. Det gode arbejdsmiljø vægtes meget højt, og du kommer derfor til at indgå på en arbejdsplads med gode vilkår. Virksomheden tilbyder en fleksibel stilling, hvor dine arbejdstider er fordelt på alle ugens hverdage.

Arbejdet består af containertømning, så en god fysik vil være at foretrække.
I travle perioder kan tingene gå stærkt, og her er det vigtigt, du kan bevare overblikket og udføre opgaverne i et højt tempo og samtidig være præcis.

Om dig:


Det er afgørende, at du er mødestabil og kan tale og forstå dansk på et rimeligt niveau. Du kan se dig selv indgå i et ungdommeligt og tempofyldt miljø og være klar til at bidrage til det kollegiale fællesskab. Lagererfaring er et plus, men det vigtigste er dog, at du er motiveret for at arbejde på et lager og trives med det fysiske arbejde, der er ved containertømning.

Praktisk info:

Vikariatet er med opstart hurtigst muligt og strækker sig frem til julen 2023.
Du skal kunne fremvise en straffeattest.
Mødetiderne er: Daghold mandag-torsdag kl. 7:00 – 15:00, fredag kl. 7:00 – 14:30.
Aftenhold mandag – torsdag kl. 15:00 – 00:45
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Løn: 158,10 samt tillæg efter den gældende overenskomst.

Der rekrutteres via BECH Personale, og ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 72 10 85 45, hverdage mellem 8-16.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.