Truckførere til lagerhotel i Taastrup søges til fast stilling

Jobbet

Vores kunde, som er et lagerhotel i Taastrup, er på udkig efter to dygtige og energiske truckførere til en fast stilling.

Du vil blive en del af et lille men super ambitiøst team på seks medarbejdere, hvor faglighed og humør vægtes højt. Der er fart over feltet, så du kan se frem til en energifyldt, aktiv og spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Det sociale aspekt vægtes ligeledes højt, hvorfor vi kan garantere dig, at det bliver sjovt at gå på arbejde.

Som kommende truckfører vil din primære opgave være truckkørsel i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Derudover vil du berøre opgaver som sorteringsarbejde, containertømning, pallehåndtering samt andet forefaldende arbejde, alt efter hvad der er nødvendigt for dit team. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med lignende arbejde, men vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Din profil

Du kan lide at have et aktivt arbejde i et dynamisk miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.
Din primære lokation er Taastrup, men virksomheden åbner en ny afdeling i Hvidovre, hvor du også skal kunne give en hjælpende hånd, hvis det bliver nødvendigt. Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt truckcertifikat samt en straffeattest. Derudover ser vi gerne, at du har

  • Erfaring med lignende arbejdsopgaver
  • Masser af gå-på-mod
  • Et højt drive og energiniveau

Praktisk info

Vi kører et try and hire forløb, hvor du starter som vikar i 3 måneder. Derefter vil du blive tilbudt en fastansættelse, hvis det er det rette match for begge parter.

Arbejdstid

Mandag-torsdag fra kl. 08:00-16:00 og fredag fra kl. 08:00-15:30.

Løn

152 kr. i timen.

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 47.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.