Truckfører til lagerhotel i Taastrup søges til en fast stilling

Jobbet
Vores kunde, som er et lagerhotel i Taastrup, er på udkig efter en dygtig og energisk truckfører til en fast stilling.

Du vil blive en del af et lille men super ambitiøst team på 6 medarbejdere, hvor faglighed og humør vægtes højt. Der er fart over feltet, så du kan se frem til en energifyldt, aktiv og spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Det sociale aspekt vægtes ligeledes højt, hvorfor vi kan garantere dig, at det bliver sjovt at gå på arbejde.

Som kommende truckfører vil din primære opgave være truckkørsel i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Derudover vil du berøre opgaver som sorteringsarbejde, containertømning, pallehåndtering samt andet forefaldende arbejde, alt efter hvad der er nødvendigt for dit team. Det er en stor fordel, at du har erfaring med lignende arbejde, men vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Din profil
Du kan lide at have et aktivt arbejde i et dynamisk miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok. Din primære lokation er Taastrup, men virksomheden åbner en ny afdeling i Hvidovre, hvor du også skal kunne give en hjælpende hånd, hvis det bliver nødvendigt. Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt truckcertifikat samt en straffeattest. Derudover ser vi gerne, at du har:

  • Erfaring med lignende arbejdsopgaver
  • Masser af gå-på-mod
  • Et højt drive og energiniveau

Praktisk info
Vi kører et T/H forløb, hvor du starter som vikar i 3 måneder. Derefter vil du blive tilbudt en fastansættelse, hvis det er det rette match for begge parter. Der vil være opstart i midten af september, så send os endelig din ansøgning samt CV.

Arbejdstid
Mandag-torsdag fra kl. 08:00-16:00 og fredag fra kl. 08:00-14:30

Løn
152 kr. i timen.

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.