Servicemedarbejder søges til anerkendt transport- og logistikvirksomhed i Skanderborg

Vores kunde, i Skanderborg, tilbyder dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. De har rigtig travlt, og søger derfor en servicemedarbejder til en fuldtidsstilling.

Du bliver en del af en veletableret virksomhed, hvor der er fokus på den enkelte, det gode humør og et godt fællesskab. Din hverdag bliver fyldt med varierende og spændende arbejdsopgaver.

Jobbet

Som kommende servicemedarbejder vil din primære arbejdsopgave være vedligeholdelse af uden- og indendørs arealer. De udendørs arealer skal holdes pæne, herunder slå græs, fejning, oprydning efter chauffør m.m. Indendørs arealer skal ligeledes vedligeholdes med gulvvask, oprydning m.m.

Har du erfaring med lignende arbejdsopgaver, så er dette klart en fordel. Det er dog et krav, at du har truckkort.

Din profil

Du kan lide at være aktiv, og du er vant til at navigere rundt i et tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Da jobbet er lidt fysisk betonet, så forventer vi, at du er i god fysisk form. Vi forestiller os desuden, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Du:

  • Er vant til fysisk arbejde
  • Har en masse gå-på-mod
  • Har et højt drive og energiniveau
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Har lidt fingersnilde
  • Har lidt erfaring med håndværktøj
  • Har et gyldigt truckkort

Praktisk info

Du kan forvente en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Det er et længerevarende vikariat med stor mulighed for fastansættelse på sigt, hvis du er den rette kandidat.

Arbejdstid: Daghold, mandag-torsdag 7:00-15:00 og fredag 14.30.
Løn: Efter overenskomst.

Der er opstart hurtigst muligt, så søg endeligt allerede nu.

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt vores kontor i Horsens på tlf: 72 10 85 46

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.