Nye medarbejdere til moderne lager ved Funder

Vi søger medarbejdere til et moderne lager ved Funder til diverse lageropgaver.

Du kan forvente, at du bliver en del af en ungt team, hvor der er god energi og højt humør. Der er fart over feltet, så du kan ligeledes forvente en aktiv arbejdsdag med spændende opgaver. Det sociale aspekt er i højsædet, så du vil blive mødt med et smil og godt humør hver dag.

Det er ikke et krav, at du har en masse erfaring med lagerarbejde, men du skal være motiveret for de opgaver, der følger med på lageret, som typisk består af pluk/pak med håndscanner, små oprydningsopgaver og andet forefaldende arbejde. Din hverdag vil være præget af fysisk arbejde, hvorfor du gerne skal trives med dette.

Din profil

Du skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret, uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Derudover er det vigtigt, du er mødestabil og taler og forstår dansk. Det er en fordel, hvis du har truckkort, men det er ikke et krav.

Praktisk info

Lønnen 125 kr. plus 7% i særlig opsparing. Det er svært at komme til virksomheden med offentlig transport, så det vil være en fordel at have bil.

Hvilke dage, du skal arbejde, planlægges i samarbejde med os, så du har mulighed for selv at have indflydelse på dine arbejdstider. Man har typisk et par oplæringsvagter, hvorefter man kan bookes på både fuld- og deltid efter behov.

Daghold: Mandag til torsdag fra 07:00 – 15:00 fredag til 07:00 – 14.30.

Aften: Mandag-fredag 15-23.

Der rekrutteres igennem BECH Personale, og vi kalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på 72 10 85 45, hverdage mellem kl. 08:00 – 16.00.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.