Medarbejdere til skadesservice opgaver i hele landet

Her får du mulighed for at arbejde i en stor, international virksomhed, med spændende opgaver af stor variation. Virksomheden er førende inden for bl.a. skadesservice, og det er også i det regi, dit arbejde kommer til at foregå. Som vikar i deres team af skadesservice medarbejdere bliver du tilkaldt, når behovet opstår. Det er derfor meget fleksibelt, og som ansat her er der aldrig to dage, der er ens.

Opgaverne, du kommer til at varetage, rummer alt fra rengøring efter brand, oprydning efter storm, affugtning ved oversvømmelse og meget mere. Du bliver informeret om opgaverne fra gang til gang, og du har altid mulighed for selv at vælge til og fra.

Virksomheden har opgaver over hele landet, som opstår akut. Det er derfor en fordel med adgang til egen bil.

Om dig

Som person sætter vi pris på, at du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og evner at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du er mødestabil og fleksibel i den forstand, at du har mulighed for at træde til ved behov, samt har mulighed for og lyst til at arbejde indtil opgaven er afsluttet. Erfaring med skadesservice er ikke et krav, det er viljen og lysten til faget, der er afgørende.

Ydermere er det vigtigt, at du taler og forstår dansk.

Det praktiske

Der er i første omgang primært brug for personer, der kan træde til med kort varsel, når skaderne opstår akut, men for den rette person er der mulighed for fast arbejde.

Mødetiderne ligger typisk i tidsrummet mandag til fredag fra 07-15, men overarbejde og weekendarbejde kan forekomme.

Løn efter overenskomst.

Du skal kunne fremvise en straffeattest.

Der rekrutteres gennem BECH Personale. Vi kalder til samtale løbende, og tiltrædelse sker når de rette personer er fundet. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til os på 72 10 85 45, hverdage mellem kl. 08-16.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.