Medarbejder til fast weekendhold søges til stort robotlager i Horsens

Vi søger netop nu lagermedarbejdere til en stor kunde i Horsens, der har et dagligvare-distributionscenter. Der er tale om muligheder for både dig, som er på jagt efter et sommerferiejob og dig, som leder efter et deltidsarbejde ved siden af dit studie.

Vores kunde, som har kontor og centrallager i Horsens, servicerer på daglig basis mere end 350 butikker over hele Danmark. Deres nye lager står klar, og til robotafdelingen søger vi medarbejdere til pakning af varer, der kommer fra rullebånd og hen til pakkebordet, hvor du står klar til at stable varerne i bedste Tetris stil.

Som kommende lagermedarbejder vil du blive en del af et ambitiøst team, hvor et højt humør, det sociale aspekt og teamwork er i højsædet.

Arbejdsopgaver

  • Pakke varer på paller – ingen tunge løft da pallen selv justerer op og ned ved stationen du står ved
  • Sikre at varerne står forsvarligt, og at der pladsoptimeret, så flest mulige varer kommer på pallen
  • Hjælpe dine kollegaer hvor der er behov.

Har du erfaring med ovenstående arbejdsopgaver, vil det være en fordel. Det er dog ikke et krav. Vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Arbejdstider

Fredag og lørdag: 07:00 – 15:15.

Løn

136,86 kr i timen.

Din profil

Du kan lide at være aktiv, og du er vant til at navigere rundt i et hektisk og tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Praktisk info

Vikariatet strækker sig over de næste 2-3 måneder på fuldtid. Der vil være mulighed for forlængelse eller fastansættelse derefter.

Der vil være opstart løbende, så send os endelig din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

For yderligere information så ring endelig til os på 72 10 85 46.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.