Medarbejder søges til undervognsbehandling i Ribe

Brænder du for god kvalitet, værdsætter du en arbejdsdag med speederen i bund, og vil du være en del af et stærkt team i en virksomhed, der vægter kvalitet som det højeste? Så er jobbet som undervognsbehandler lige noget for dig.

Virksomheden arbejder inden for kosmetisk klargøring af biler; herunder autolakering og rustbeskyttelse – de er bilbranchens foretrukne samarbejdspartner.

Om jobbet

Du vil blive en del af et større koncept, hvor du som undervognsbehandler vil blive en del af et team, der består af specialister indenfor undervognsbehandling. Der vil være tale om en fuldtidsstilling.

Dine arbejdsopgaver

  • Undervognsbehandling af nye og brugte biler
  • Gennemgang af køretøjer
  • Ad hoc-opgaver.

Om dig

Du er en energisk og positiv person, der vægter det gode kollegiale miljø højt. Du har hænderne skruet ordentligt på, og din faglige stolthed samt dit fokus på god kvalitet er drivkraften i dit arbejde. Du fungerer godt i en dagligdag med vekslende arbejdsopgaver, og du er god til at arbejde både selvstændigt og i et team. Hertil er du ansvarsbevidst og mødestabil.

Vi forventer at du

  • Gerne har erfaring med undervognsbehandling af biler, men dette er IKKE et krav
  • Har kendskab til eller mod på at lære at skille/samle biler
  • Har erfaring med at køre bil og har gyldigt kørekort.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og godt humør. Din arbejdsuge vil være varierende og spændende, og du vil blive en del af et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer. Vi tilbyder naturligvis en løn efter kvalifikationer, pension samt overenskomst.

Ansøgning og kontakt

Kunne du tænke dig at blive en del af et yderst professionelt miljø? Så skal du ikke holde dig tilbage med at sende os en ansøgning.

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 46.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.

Andre ledige stillinger

Rutineret truckfører til spændende virksomhed i Ringsted

Lagermedarbejdere med truckcertifikat søges til virksomhed i Vejen

Lagermedarbejdere til længerevarende vikariat i Ikast

Friske lagermedarbejdere til containertømning i Kolding