Maler til stor træproduktionsvirksomhed ved Silkeborg søges

For vores kunde, som er en stor træproduktionsvirksomhed beliggende ved Silkeborg, søger vi lige nu en maler, som har erfaring med sprøjteanlæg. Den primære opgave i stillingen er at være ansvarlig for udførelse af maleropgaver, herunder maling af forskellige træelementer.

Vi leder efter én, som helst er faglært maler, og som kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du er dygtig inden for forskellige malerteknikker og materialer, samtidig med at du er struktureret og formår at holde fokus på høj kvalitet i en omskiftelig hverdag.

Du bliver en del af en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er fart over feltet. Du kan netop se frem til en aktiv hverdag, med varierende arbejdsopgaver.

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

  • Forberedelse og rengøring af overflader før maling
  • Malerarbejde med forskellige teknikker (rulle, pensel, sprøjte).

Arbejdspladsen flytter senere på året tættere mod Herning.

Din profil
Du kan lide at være aktiv, kan bruge dine hænder og stræber altid efter at levere kvalitet. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Taler dansk eller engelsk
  • Helst er udlært maler, og har erfaring med sprøjteanlæg
  • Evner at arbejde både selvstændigt og som en del af et team
  • Er struktureret, omhyggelig og effektiv
  • Er fleksibel, omstillingsparat og viser engagement
  • Har fokus på høj kvalitet.

Praktisk info

Du kan forvente et fuldtidsarbejde på 37 timer om ugen. Det er et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse for de rette. Der tilbydes en attraktiv og individuel løn, god pensionsordning, sundheds-forsikring samt mulighed for madordning med morgenmad og frokost.

Arbejdstid:

Mandag-fredag, fra kl. 07:00-15:00

Løn: Grundløn fra 180 kr. i timen.

Lyder dette interessant for dig, så søg endeligt hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet så kan du kontakte os på 72 10 85 45 hverdage mellem 8-16.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.