Lagermedarbejdere søges til stort dagligvare-distributionscenter i Horsens

Vi søger netop nu lagermedarbejdere til en stor kunde i Horsens. Der er tale om muligheder for både dig, som er på jagt efter et sommerferiejob og dig, som leder efter en god virksomhed at blive fastansat i på sigt.

Vores kunde, som har kontor og centrallager i Horsens, servicerer på daglig basis mere end 350 butikker over hele Danmark. De oplever stor travlhed, og i den forbindelse søger vi lagermedarbejdere til forskellige arbejdsopgaver i Horsens.

Som kommende lagermedarbejder vil du blive en del af et ambitiøst team, hvor et højt humør, det sociale aspekt og teamwork er i højsædet.

Arbejdsopgaver

  • Pluk og pak af dagligvarer med head-set eller håndscanner
  • Køre el-truck (truckcertifikat ikke påkrævet)
  • Hjælpe dine kollegaer hvor der er behov

Har du erfaring med ovenstående arbejdsopgaver, vil det være en fordel. Det er dog ikke et krav. Vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Arbejdstider

Tirsdag – torsdag: 06:45 – 15:15
Fredag: 06:45 – 14:15
Lørdag: 06:00 – 14:00

Din profil

Du kan lide at være aktiv, og er vant til at navigere rundt i et hektisk og tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Praktisk info

Vikariatet strækker sig over de næste 2-3 måneder på fuldtid. Der vil være mulighed for forlængelse eller fastansættelse derefter.

Der vil være opstart løbende så send os endelig din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

For yderligere information, så ring endelig til os på 72 10 85 46.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.