Lagermedarbejdere søges til en fuldtidsstilling i Grindsted

Vores kunde, som er en velrenommeret leverandør indenfor en lang række forskellige områder såsom landbrug, kommunalforsyninger m.m., oplever stor travlhed. I den forbindelse søger vi en dygtig truckfører til en fuldtidsstilling.

Du vil blive en del af en anerkendt og veletableret virksomhed. Som kommende lagermedarbejder vil du indgå i et dynamisk team, hvor der er frihed under ansvar, en god tone og i særdeleshed god energi. 
Du får en hverdag med god aktivitet samt spændende og varierende arbejdsopgaver.

Jobbet

Som lagermedarbejder vil dit primære arbejde være at plukke og pakke efter en ordreseddel, herunder vil der også forekomme en del truckkørsel. Derudover vil du berøre opgaver som sorteringsarbejde, lettere containertømning samt andet forefaldende arbejde. Der er fart over feltet, så man hjælper til, hvor der er behov.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde i et hektisk miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

  • Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt truckcertifikat
  • Erfaring med lignende arbejdsopgaver er en stor fordel
  • Du har en masser af gå-på-mod
  • Du har et højt drive og energiniveau
  • Du kan fremvise en straffeattest
  • Du kan læse og forstå dansk

Praktisk info

Du kan forvente et fuldtidsarbejde med minimum 37 timer om ugen. Jobbet er et længerevarende vikariat på ca. 3 måneder med gode muligheder for forlængelse/fastansættelse for de rette kandidater.

Arbejdstid: Daghold, 07:00-15:00
Løn: 160 kr. i timen

Der vil være opstart hurtigst muligt, så søg allerede nu.

Har du spørgsmål til stillingen så ring endelig til os på tlf: 72 10 85 48

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.