Julehjælpere søges til stort lagerhotel i Herning

Jobbet
For vores kunde, som er et anerkendt lagerhotel i Herning, søger vi friske julehjælpere til pluk og pak arbejde på daghold.

Du bliver en del af et ungt team, hvor der er frihed under ansvar, god energi og i særdeleshed et godt julehumør. Der er fart over feltet, så du kan se frem til en energifyldt og aktiv arbejdsdag, med spændende juleopgaver. Derudover så kan vi sikre dig, at det bliver sjovt at gå på arbejde, da det sociale aspekt og et godt humør er i højsædet.

Som kommende julehjælper vil din primære opgave være pluk og pak i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Dit vigtigste redskab bliver en håndscanner, så har du erfaring med dette, vil det være en stor fordel. Det er ikke et krav, vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Din profil
Du kan lide at være aktiv og er vant til at navigere rundt i et hektisk og tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os desuden, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Du:

  • Er vant til fysisk arbejde
  • Har en masse gå-på-mod
  • Har et højt drive og energi niveau
  • Kan fremvise en straffeattest

Praktisk info
Du kan forvente et fuldtidsvikariat. Jobbet strækker sig over juleperioden på ca. 1,5 måned. Der vil være god mulighed for at forsætte i det nye år.
Der vil være opstart i midt november så send os endeligt din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Arbejdstid:
Mandag- torsdag, fra, 07:00-15:00.
Fredag: fra, 07:00-14:30

Løn: 153 kr. i timen plus tillæg.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 48.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.