Julehjælpere søges til pluk og pak arbejde på fast aftenhold i Viby J

Jobbet
For vores kunde, som er en stor dansk webshop, søger vi friske og engagerede medarbejdere til pluk og pak arbejde på aftenhold.
Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, med frihed under ansvar, god energi og højt til loftet.

Der er fart over feltet, så du kan se frem til en energifyldt og aktiv arbejdsdag, med spændende arbejdsopgaver. Det sociale aspekt og et højt humør vægtes gevaldigt, hvorfor vi kan garantere dig, at det ligeledes bliver sjovt at gå på arbejde.

Som kommende lagermedarbejder vil din primære opgave være pluk og pak i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Dit vigtigste redskab bliver en håndscanner, så har du erfaring med dette, vil det være en stor fordel. Det er ikke et krav- vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Der er mulighed for at parkere gratis lige ude foran. Bussen kører også lige til døren, hvis ikke man har bil.

Arbejdstid:
Søndag til onsdag 15:00 – 23:00 og torsdag fra 15:00 – 22:30

Din profil
Du kan lide at være aktiv, og du er vant til at navigere rundt i et hektisk og tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os desuden, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok og at du:

  • Er vant til fysisk arbejde
  • Du har en masse gå-på-mod
  • Du har et højt drive og energi niveau
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Taler og forstår dansk

Praktisk information:
Jobbet er et længerevarende vikariat på ca. 3 måneder, med gode muligheder for forlængelse/fastansættelse for de rette kandidater. Der vil være opstart d. 16. oktober. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Skulle du have spørgsmål til jobbet er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 72 10 85 45.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.