Friske vikarer til lagerarbejde på aftenhold i Ikast

Jobbet
For vores kunde, som er en tekstil virksomhed lokaliseret i Ikast, søger vi friske og engagerede medarbejdere til lagerarbejde på aftenhold.

Du bliver en del af et ungt team med frihed under ansvar, god energi og højt til loftet. Der er fart over feltet, så du kan se frem til en aktiv arbejdsdag med spændende arbejdsopgaver. Det sociale aspekt og et højt humør vægtes højt, hvorfor vi kan garantere dig, at det ligeledes bliver sjovt at gå på arbejde.

Din primære arbejdsopgave vil være containertømning samt pluk og pak arbejde. Derudover vil der også forekomme forefaldende lagerarbejde. Vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Din profil
Du kan lide at være aktiv, og du er vant til at navigere rundt i et tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok. Derudover forventer vi at du:

  • Er vant til fysisk arbejde
  • Har en masse gå-på-mod
  • Har et højt drive og energiniveau
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Taler dansk eller engelsk

Praktisk info
Du kan forvente et fuldtidsarbejde. Jobbet er et længerevarende vikariat på 2 måneder med gode muligheder for forlængelse for de rette kandidater. Der vil være opstart hurtigst muligt, så send os endelig din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Arbejdstid
Aftenhold: Mandag-torsdag fra kl. 14:00-23:00

Løn
Timelønnen er 142,40 kr. i timen
Tillæg fra kl. 17.00 er 43,50 kr. i timen

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.