Friske truckførere til stort lagerhotel i Herning søges

Jobbet

På vegne af vores kunde, som er et stort lagerhotel, søger vi energiske og engagerede truckførere til lageret på daghold.

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er frihed under ansvar, en god tone og i særdeleshed god energi. Du kan se frem til en energifyldt og aktiv hverdag med spændende arbejdsopgaver sammen med dit team. Derudover så kan vi sikre dig, at det bliver sjovt at gå på arbejde, da det sociale aspekt og et godt humør er i højsædet.

Som lagermedarbejder vil din primære opgave være truckkørsel i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Yderligere vil du berøre opgaver som sorteringsarbejde, containertømning samt andet forefaldende arbejde. Der er fart over feltet, så man hjælper til, hvor der er behov.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med ovenstående opgaver, men vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed opnå de ønskede resultater.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde i et hektisk og dynamisk miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

  • Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt truckcertifikat
  • Erfaring med lignende arbejdsopgaver er en stor fordel
  • Du har en masser af gå-på-mod
  • Du har et højt drive og energiniveau
  • Du kan fremvise en straffeattest

Praktisk info

Du kan forvente et fuldtidsarbejde med minimum 37 timer i ugen. Jobbet er et længerevarende vikariat på ca. 5 måneder med gode muligheder for forlængelse/fastansættelse for de rette kandidater.

Der vil være opstart i uge 52 og i uge 1 i det nye år.

Arbejdstid

Dag: mandag-torsdag fra 07:00-15:00. Fredag fra 07:00-14:30.

Løn

152 kr. i timen.

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.