Friske truckførere søges til en stor sportskæde i Funder

Vores samarbejdspartner, som er en af Danmarks største sportskæder, søger friske truckførere. Det er ikke et krav, at du har meget erfaring med truck, du skal blot være i besiddelse af truckcertifikat og have lyst til at blive bedre til at køre truck.

Du kan forvente, at du bliver en del af en ungt team, hvor der er god energi og højt humør. Der er fart over feltet, så du kan ligeledes forvente en aktiv arbejdsdag med spændende opgaver. Det sociale aspekt er i højsædet, så du vil blive mødt med et smil og godt humør hver dag.

Du bliver en del af deres faste team på daghold eller aftenhold, hvor dine primære arbejdsopgaver er truckkørsel ude på deres lager. Det er ikke et krav, at du er rutineret truckfører, vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære. Derudover skal du også være forberedt på at komme til at hjælpe med at plukke med håndscanner.

Din profil
Du kan lide at være aktiv og er vant til at navigere rundt i et hektisk og tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os desuden, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Du:

  • Er i besiddelse af et truckkort
  • Har en masse gå-på-mod
  • Har et højt drive og energi niveau
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Kan arbejde på dag- eller aftenhold

Praktisk info
Der er tale om et fast vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette profil. Lønnen er 130,92 kr. i timen plus tillæg på aftenhold. Derudover får du (særlig opsparing, søgnehelligdage, feriefridage, feriepenge osv.) Det er svært at komme til virksomheden med offentlig transport, så det vil være en fordel at have bil.

Daghold:
Mandag til fredag fra 07:00 – 15:00
Aftenhold:
Mandag til fredag fra 15:00 – 23:00

Lyder dette interessant for dig, så søg jobbet allerede nu.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 45.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.