Friske sabbatår vikarer søges til Herning og omegn

Har du sabbatår, og ønsker du et fuldtids- eller deltidsarbejde, hvor du kan tjene penge til en rejse, til at flytte hjemmefra eller noget helt tredje? Ønsker du samtidigt, at du helt selv kan bestemme, hvor du skal arbejde, hvor meget og hvornår? Så er vi det rette match for dig.

Vi kan tilbyde dig en masse spændende jobmuligheder hos mange attraktive virksomheder i Herning – store som små. Det kan bl.a. være inden for lager og logistik, produktion, rengøring eller kontor.

Samtlige virksomheder tilbyder både korte og længerevarende vikariater. Når du er vikar igennem os, er du altid dækket af gældende overenskomst.

Din profil
Du er måske lige blevet student og ønsker et fleksibelt arbejde, hvor du selv kan tilvælge dine vagter hos forskellige virksomheder. På denne måde får du afprøvet en masse forskellige jobs, hvor du selv er herre over, hvilke områder du ønsker at beskæftige dig med.

Eller måske er du dén, som har planer om at holde 1-2 års sabbatår, men ønsker et fast fuldtidsarbejde, som du kan stå op til hver morgen.

Fællesnævneren er, at vi forsøger at tilbyde dig præcis dét, du ønsker. Vi forventer til gengæld, at du har den rette indstilling, er mødestabil og er pligtopfyldende. Du udviser engagement til de opgaver, du bliver stillet overfor og bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.