Er du på udkig efter dit næste interim job, som virksomhedens ”go to”?

På vegne af stor energivirksomhed, som leverer bæredygtige energiløsninger, søger BECH Personale nemlig deres næste projektassistent til at bistå med et af virksomheden største projekter i Østjylland.
Virksomheden tilbyder et spændende og udviklende job med stor selvstændighed og stort ansvar. Man hjælper hinanden og værdsætter faglig sparring samt et stærkt kollegialt fællesskab.

Du bliver en del af et uformelt, positivt og involverende arbejdsmiljø med stort fokus på trivsel. Noget som afspejles tydeligt af særdeles gode trivselsmålinger fra virksomhedens medarbejdere. Du vil opleve en alsidig hverdag med fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende opgaver. Derudover er der mulighed for en delvis hybridløsning.

Kort fortalt

 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Et udfordrende arbejdsmiljø hvor teamwork og innovation værdsættes
 • En virksomhed som har stor fokus på medarbejdertrivsel.

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne omfatter intern koordinering af forsendelser og samarbejde med tredjepartslageraftaler i Nordnorge, støtte til virksomhedens indkøbs- og transportgruppe, administration af reservedelslister i samarbejde med serviceafdelingen, koordinering af strategiske indkøbsprojekter med ingeniørstøtte, samt deltagelse i designet af lagerstyringsprocesser on site og support til stedsteamet.

 • Intern koordinering af forsendelser, herunder samarbejde med tredjepartslageraftaler og support til stedsadministrationen i Nordnorge. Dette inkluderer samarbejde med indkøbs- og transportgruppen internt.
 • Koordinering af strategiske indkøbsprojekter med støtte fra ingeniører og andre relevante parter.
 • Medvirken i designet af onsite lagerstyringsprocesser og support til installationsteamet
 • Og meget mere.

Hvem er du

Vi søger en erfaren projektassistent med sprogkundskaber i dansk, engelsk og forståelse for norsk. Du skal være empatisk og vant til at arbejde med forskellige personligheder og faggrupper såsom ufaglærte, konstruktører, ingeniører med flere. Du trives med møder med mange deltagere og er udadvendt. Evnen til at tilpasse dig skiftende prioriteter og deadlines er afgørende, da tempoet kan være hurtigt.

Dig som forstår at det man indtaster i listerne, skal resultere i det forventede output, samt dig som har forståelse for komplekse installationsprocesser.

 • Faglig baggrund som teknisk assistent eller projektkoordinator
 • Erfaring med projektstyring
 • Forståelse for deadlines og et hektisk arbejdsmiljø
 • Ordentlighed, udadvendt, empatisk og en god portion humor er at fortrække.

Ansøgning
BECH Personale er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, så er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende din ansøgning samt dit CV til rekruttering@bechpersonale.dk Ansøgninger bliver behandlet løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til denne stilling, er du velkommen til at kontakte rekrutteringschef Pernille Gordon, som varetager denne rekruttering. Du kan træffe hende på tlf. +45 22606595 eller pernille@bechpersonale.dk

Bemærk venligst at ansøgninger, der sendes direkte til rekrutteringschef Pernille Gordon, ikke behandles, grundet persondatafordringen.

Pernille Gordon holder ferie i uge 29, 30 og 31, i den periode kan du træffe Kamille Ditlevsen på tlf. +45 2260 6592.

Andre ledige stillinger

Rutineret truckfører til spændende virksomhed i Ringsted

Lagermedarbejdere med truckcertifikat søges til virksomhed i Vejen

Lagermedarbejdere til længerevarende vikariat i Ikast

Friske lagermedarbejdere til containertømning i Kolding