Energiske vikarer til weekendarbejde søges til lager i Funder

Vores kunde, som er en landsdækkende sportskæde, har super travlt i forbindelse med Black Friday. Derfor søger de friske og engagerede vikarer til pluk/pak arbejde på daghold i weekenderne.

Du kan forvente, at du bliver en del af en ungt team, hvor der er god energi og et godt julehumør. Der er fart over feltet, så du kan ligeledes forvente en aktiv arbejdsdag med spændende opgaver. Det sociale aspekt er i højsædet, så du vil blive mødt med et smil og godt humør hver dag.

Du bliver en del af et weekendhold, hvor dine primære arbejdsopgaver er pluk og pak i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Har du erfaring med en håndscanner, er dette en fordel. Det er ikke et krav, vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære.

Din profil
Du kan lide at være aktiv og er vant til at navigere rundt i et hektisk og tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os desuden, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Du:

  • Er vant til fysisk arbejde
  • Har en masse gå-på-mod
  • Har et højt drive og energi niveau
  • Kan fremvise en straffeattest
  • Kan arbejde de næste 6 weekender

Praktisk info
Vikariatet strækker sig over de næste 6 weekender. Det drejer sig om lørdag + søndag, hvor vi helst ser, at du kan arbejde begge dage.
Der vil være opstart fredag d. 11/11-22, så din første weekend er i uge 45.
Arbejdstid: 07:00-15:00 lørdag + søndag

Lyder dette interessant for dig, så søg jobbet allerede nu.
Vi glæder os til at høre fra dig! 😊

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 48.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.