Energiske truckførere til stort lagerhotel i Herning

Jobbet
På vegne af et stort lagerhotel i Herning søger vi energiske og engagerede truckførere til lageret på henholdsvis dag- og aftenhold.

Du bliver en del af et ungt og ambitiøst team, hvor der er højt til loftet. Der er fart over feltet, så du kan se frem til en energifyldt, aktiv og spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver. Det sociale aspekt og et højt humør vægtes højt, hvorfor vi kan garantere dig, at det ligeledes bliver sjovt at gå på arbejde.

Som lagermedarbejder vil din primære opgave være truckkørsel i forbindelse med ekspedition af diverse ordrer. Derudover vil du berøre opgaver som sorterings arbejde, containertømning samt andet forefaldende arbejde. Det er ikke et krav, at du har erfaring med ovenstående opgaver, men vigtigst af alt er, at du har viljen og lysten til at lære og dermed blive dygtigere.

Din profil
Du kan lide fysisk arbejde i et hektisk og dynamisk miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

  • Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt truckcertifikat
  • Erfaring med lignende arbejdsopgaver er en stor fordel
  • Du har en masser af gå-på-mod
  • Du har et højt drive og energiniveau
  • Du kan fremvise en straffeattest

Praktisk info
Du kan forvente et fuldtidsarbejde. Jobbet er et længerevarende vikariat på ca. 3 måneder med gode muligheder for forlængelse/fastansættelse for de rette kandidater. Der vil være opstart løbende, så send os endeligt din ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Arbejdstid
Dag: Mandag-torsdag fra 07:00-15:00. Fredag fra 07:00-14:30
Aften: Mandag-torsdag fra 15:00- 23:30. Fredag fra 15:00-22:30

Løn
152 kr. i timen plus tillæg.

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.