Dygtige mekanikere søges til en af Europas førende producenter af erhvervskøretøjer og udbydere af transportløsninger

Er du teknisk anlagt, har hænderne godt skruet på og elsker du at lege med lastbiler, varebiler og busser? Drømmer du ligeledes om at være en del af en specialiseret virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig og opnå helt nye kompetencer inden for den nyeste teknik? Så er det dig, vi mangler.

Vores kunde er en af Europas førende producenter af erhvervskøretøjer og udbydere af transportløsninger. I Danmark sælges og serviceres forskellige køretøjer fra deres 6 egne filialer. De oplever stor travlhed, og søger derfor mekanikere, som brænder for at servicere lastbiler, busser, varebiler, herunder ambulance- og redningskøretøjer til Falck og politi.

Vi søger mekanikere til følgende værksteder: Greve, Avedøre Holme, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg samt en række servicepartnere i hele landet.

Hvorfor skal du søge jobbet?

Du bliver en del af et yderst kompetent og ambitiøst mekanikerteam, hvor der er frihed under ansvar, god energi og højt til loftet. Der er fart over feltet, så du kan se frem til en energifyldt, aktiv og spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver. Det sociale aspekt og et højt humør vægtes højt, hvorfor vi garanterer dig, at det bliver sjovt at gå på arbejde.

Da trivsel, motivation og personlig udvikling prioriteres hos den enkelte, er der ligeledes stort fokus på den gode daglige dialog, nærvær og gode arbejdsforhold. Derudover får du æren af at arbejde med det nyeste teknik og værktøjsudstyr, samtidigt med at du har mulighed for at dygtiggøre dig yderligere inden for dit fag gennem træning og videreuddannelse.

Jobbet

Som kommende mekaniker kommer du til at berøre helt almindelig service og almindeligt vedligehold, men også specialbyggede ambulancer og biler med avanceret redningsudstyr. Det kan være alt lige fra horn til sikkerhedsudstyr og motorservice, nyt udstyr, lygter, låsesystemer, brandpumper, hydraulik og meget andet.

Du sikres et godt kendskab til alle køretøjer, med den nødvendige træning og uddannelse hos specialuddannede undervisere.

Vi forventer følgende:

  • Det er et krav, at du er udlært mekaniker inden for lastbiler eller personbiler, gerne med erfaring med varebiler. Du kan være nyligt udlært.
  • Du har arbejdet med, eller har et godt kendskab til klargøring og opbygning af chassis samt udstyr og tilbehør
  • Du er vant til at bruge en computer som værktøj
  • Kvaliteten af dit arbejde er afgørende for både vores egen og vores kunders succes. Derfor er du omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Du elsker en spændende og alsidig hverdag på et travlt værksted
  • Det er ikke et krav, at du kan dansk, men du skal kunne engelsk på et godt niveau
  • Du elsker afveksling og kan evt. indgå i vores aftenturnus

Praktisk info

Du kan forvente et fast job med minimum 37 timer i ugen. Der er løbende opstart på de forskellige lokationer alt efter behov.

Løn:

Lønnen er individuel og forhandles til samtalen.

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 45.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.