Dygtig montør til produktion af legeredskaber i dagtimerne søges til Brande

Vores kunde, der har hovedsæde i Brande, er blandt landets største producenter af kreative og sikre legeredskaber til udendørs brug. De oplever stor travlhed, og i den forbindelse søger vi en montør til en fast stilling.

Du vil blive en del af en mellemstor virksomhed, som vægter det sociale aspekt, et godt humør og frihed under ansvar. Du kan se frem til en sjov, energifyldt og spændende hverdag med en fast makker.

Din kommende arbejdsopgave er opbygning og efterfølgende montering af færdige legepladssystemer til udendørs arealer i Danmark. Du kommer til at gå med en fast makker til alle projekter.

Din profil
Din indgangsvinkel til jobbet kan være faglært/ufaglært tømrer, snedker eller anlægsgartner. Ellers ønsker vi også at høre fra dig, som har hænderne godt skruet på og har viljen til at lære.

Du kan lide at være aktiv, og du er vant til at navigere rundt i et tempofyldt miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forestiller os, at du er mødestabil og en teamplayer, da dette er i højsædet og en vigtig forudsætning for at kunne løfte i flok.

Du:

  • har en masse gå-på-mod
  • har et højt drive og energiniveau
  • kan fremvise en straffeattest
  • kan læse og forstå dansk.

Praktisk info

Der er tale om et try & hire forløb, hvor du kommer i et vikariat i 3 måneder. Derefter kan du forvente en fastansættelse, hvis du er den rette kandidat til jobbet.

Din primære arbejdsplads er i Brande, men du kan forvente udedage i forbindelse med montering (2-3 gange i måneden).

Det er en fuldtidsstilling på 37 timer i ugen.

Daghold: 07:00-15:00.

Løn: Efter kvalifikationer + udlægger penge.

Lyder jobbet som noget for dig? Send os endelig en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til ovenstående jobopslag, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 72 10 85 48

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.