Bogholder søges til stor international virksomhed i Herning

På vegne af en stor, international virksomhed i Herning, søger vi en bogholder, der er fagligt stærk. Det er et vikariat på 30 timer om ugen og med stor mulighed for fastansættelse efter endt vikariat.

Dine opgaver vil være alsidige, og du vil blandt andet få ansvaret for følgende:

  • Bogføring af indbetalinger, fragtregninger, herunder fragt allokering
  • Kontrol og bogføring af faktura på vareprøver/samples
  • Beregning af IC-priser & IC-mellemregninger
  • Kreditor
  • Diverse indberetninger til de offentlige myndigheder herunder moms, emballageafgift mv.
  • Afstemninger ved månedsluk
  • Bankafstemning
  • Anlægskartotek
  • Moms

Det er vigtigt, at du er en teamplayer. Du deler gerne ud af din viden og bidrager til den faglige sparring i teamet. For optimal løsning af teamets opgaver er det essentielt, at du og dine kollegaer hjælper hinanden i perioder med højt arbejdspres. Desuden er det vigtigt, at du stiller spørgsmål til det eksisterende og gerne udfordrer vores eksisterende processer, når du ser optimeringsmuligheder.

Du sætter en ære i at følge op på og sikre, at aftaler overholdes, og du løser dine opgaver effektivt og i høj kvalitet. Som person falder det dig naturligt at arbejde struktureret, dvs. at du evner at bevare overblikket i pressede situationer og prioritere de mange opgaver i samarbejde med dine kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for regnskab eller økonomi. Det er dog ikke afgørende, hvis den praktiske erfaring er til stede. Vi forventer, at du har noget erfaring fra en økonomiafdeling. Det kunne være som elev eller lignende. Derudover forventer vi, at du trives med rutineopgaver og trives i en virksomhed, der er i rivende udvikling, hvor tingene nogle gange skal gå stærkt.

Vi tilbyder en rolle, der både giver mulighed for stor selvstændighed, men samtidig også god og professionel sparring med kompetente og engagerede kollegaer.

Kunden er én af de førende globale leverandører af mærkeidentitetsprodukter til internationale mode- og sportsmærker. De leverer innovative produktdesign og produktionsteknikker, administrerer og rådgiver om plejemærkeregler for internationale markeder og driver logistikcentre i verdensklasse, alt imens man overholder høje etiske standarder. De stræber efter at levere en problemfri forsyningskæde for alle deres brandejere for at imødekomme markedets krav til kvalitet, tidslinjer og bæredygtighed. Der er mere end 1.700 ansatte i 21 lande, der arbejder med mere end 800 mærker og 8.600 producenter rundt om i verden.

Der forventes opstart hurtigst muligt. Vi gennemgår CV’er og ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til os på 72 10 85 45.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.