Bilentusiast søges til værksted i Aarhus

Er du på udkig efter at arbejde med biler og få mulighed for personlig udvikling i en organisation, hvor der er fokus på teamarbejde?

Om jobbet

Vi søger en medarbejder til et værksted hos en spændende virksomhed i Aarhus. Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du den første periode er ansat som vikar med henblik på fastansættelse hos virksomheden.
Som medarbejder hos denne virksomhed bliver du en del af et team, hvor samarbejde og godt kollegaskab vægtes højt. Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis.

Værkstedet har med mange forskellige opgaver at gøre – f.eks.:

  • Skille biler ad, herunder bl.a.
    • Dæk
    • Inderskærme
    • Kofanger.
  • Samle biler igen efter rustbehandling
  • Forskellige opgaver på militære køretøjer.

Arbejdstider

Mandag-torsdag 07:00-16:00 / fredag 07:00-13:00.

Din profil

Vi forventer ikke, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling, men at du har en god indsigt og en grundlæggende forståelse for en bils sammenhæng og opbygning. Du har hænderne ordentligt skruet på, og som minimum kan du skifte dæk på din egen bil. Hvis du i din fritid er vant til at skrue i biler eller andre maskiner, er det en fordel.

Du er en frisk og glad person, som møder ind med en positiv indstilling og en arbejdsglæde, der smitter. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. Du trives godt med fysisk arbejde i et højt tempo, har en høj arbejdsmoral, samt går til opgaverne med engagement. Du er selvstændig og motiveres af at komme i mål med arbejdsopgaver sammen med dine kolleger. Du trives i en forudsigelig hverdag, hvor du ofte ved, hvordan din hverdag ser ud.

Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende mulighed for et Try & Hire-forløb i en virksomhed, hvor der er en sund kultur og hvor godt kollegaskab vægtes højt. Du får mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for et arbejdsområde, som du er interesseret i, og du bliver del af et stærk team, hvor der er en uformel tone. Der er klargjort oplæringsforløb, og du vil blive taget imod med åbne arme din første dag.

Løn og andre ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Søg nu

Hvis du er interesseret, så skynd dig at ansøge allerede i dag, for vi holder samtaler løbende da opstart er hurtigst muligt.

Ansøg via BECH Personale, og hvis du har spørgsmål, så giv os et kald på 72 10 85 45 (mellem kl. 08-16, mandag til fredag).

Klar til at kickstarte dit nye eventyr? Så søg nu og lad os tage det næste skridt sammen.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen “Søg dette job” og udfylde formularen.

Andre ledige stillinger

Rutineret truckfører til spændende virksomhed i Ringsted

Lagermedarbejdere med truckcertifikat søges til virksomhed i Vejen

Lagermedarbejdere til længerevarende vikariat i Ikast

Friske lagermedarbejdere til containertømning i Kolding